Sara blogt!

Over de ‘why’ en de ‘flow’ en meer van dat hips…

by | 9 jan 2020

Ken je dat? Dat van die goeie voornemens?
Doe ik niet echt aan mee…
Maar de eerste maand van het jaar even stilstaan bij hoe de ‘flow’ is, klein bucket-jaarlijstje’ maken, even ‘her-bronnen’, genieten van de januari-stilte, opladen voor wat komt,… daar maak ik graag tijd voor!

Juist volgde ik nog een webinar (ja, dat hoort zo tegenwoordig :)) waar het ging over de ‘Why’ van je zaak. Is die ‘Why’ duidelijk voor jezelf, maar ook voor de buitenwereld?

De ‘Why’ waarop De Bloemenloods gebouwd is, is voor mezelf kristalhelder, maar voor de buitenwereld… dat weet ik niet zeker.
Dit jaar wil ik de ‘flow’ van onze winkel heel graag delen. Ik sta te popelen om jullie te inspireren, om te genieten, ik wil dansen, springen, bloemen schikken, jullie verwennen, mijn gezin omarmen,…

En oef, dat valt mee… want dat is ook net de ‘Why’ van De Bloemenloods: De wereld mooier maken!
Meevallertje voor jezelf want… jij bent ook een deel van de wereld.
Dus hopelijk heb je er zin in en laat je je graag inspireren, omarmen en verwennen. Hopelijk spring en dans je graag mee met ons… dan maken we er samen iets moois van…
Want van de wereld en van jezelf… daar zijn er maar 1 van.

Ik wens je een inspirerend nieuw jaar!
Sara